Mijn naam is Dave Molenaar en als chef-kok heb ik de onderneming UwThuisChef opgericht. In 2017 sloot ik mij aan bij de Coöperatie De Blauwe Paraplu. Voorheen stond ik in de keukens van onder meer restaurant De Tuin in Soesterberg, De Wadden op Vlieland, Elisabeth in Vlissingen en Hollewoud in Spakenburg.

Ook heb ik als kok in het conferentieoord van de Internationale School voor Wijsbegeerte in Leusden gewerkt. Het vele werken eiste op den duur zijn tol en ik was er een tijd tussenuit. De Blauwe Paraplu zette mij weer op het juiste spoor.

Arrangementen

Een kok in huis halen wordt steeds populairder in bredere lagen van de bevolking. Ik spring daarop in met UwThuisChef. Was UwThuisChefvoorheen een thuis-kok voorbehouden aan mensen met een bovenmodaal inkomen. Ik bied arrangementen aan voor elke beurs. Van simpele broodjes en hapjes tot een uitgebreid driegangenmenu. Ook verzorg ik de catering voor grote gezelschappen. Sinds het begin is mijn formule succesvol en heb het hele jaar door reserveringen.

Mijn motto is: Duurzaamheid, vers en biologisch. Daarom doe ik zoveel mogelijk alles op de fiets en heb ik een eigen biologische groentetuin. Maar wil op den duur wel een bakfiets aanschaffen.

Recensies

Dave is van alle markten thuis. Hij maakt heerlijke hapjes en presenteert deze ook met aandacht voor detail. Zijn zelfgebakken taart kan ik iedereen aanbevelen! Prettige is dat Dave meedenkt en alles op tijd klaar staat. Grote of kleine opdracht, Dave doet het goed en met zichtbaar plezier!
Ada Franse, tolk/vertaler Chinees Madarijn, projectleider Amersfoort on Stage

Dave Molenaar heeft de lunchmaaltijd verzorgd op onze bijeenkomst voor sociale coöperaties op 9 november jl., georganiseerd door De Blauwe Paraplu en Cordaid. De lunch is door hem uitstekend verzorgd met verschillende soorten brood en beleg, een soep en een pasteitje met ragout en smaakte prima. Op de geplande tijd stond de lunch klaar, en zag er ook mooi verzorgd uit. Ik zou Dave zeker aanbevelen voor het verzorgen van een lunch of maaltijd.
Mieke van Tilburg, Programmamaker Cord Aid.

Erg genoten van hetgeen Dave voor ons had georganiseerd/klaargemaakt. Voor wie een orginele, smaakvolle maaltijd met een verhaal op prijs weet te stellen: een absolute aanrader. Ik beraam me al op een volgende keer.
Bastiaan Grimm, Manager en Payment Consultant

 

 

UwThuisChefIk ben te volgen op mijn facebookpagina: https://www.facebook.com/dave.molenaar.7.

Belangrijke allergeneninformatie.
In de keuken van UwThuisChef wordt gewerkt met alle 14 allergenen. Natuurlijk kan ik hier oplossingen voor bieden.
Dus wilt u mij boeken heeft u een allergeen of intolerantie geef dat gerust door.

 

 

Voor meer info: uwthuischef@ziggo.nl
M: 0616816198
T:  0334637476