Ondernemers

Heb je een uitkering en wil je ondernemen? Dan kun je terecht bij de Blauwe Paraplu

Je voelt je thuis bij de Blauwe Paraplu als je wilt ondernemen met een sociaal hart. Je gaat vól voor je eigen bedrijf, en wilt successen ook graag delen en vindt het belangrijk om dingen samen te doen met andere gelijkgestemde ondernemers. Het maakt bij ons niet uit in welke fase je zit met je onderneming. Bij Blauwe Paraplu krijg je de ruimte om te ontdekken hoe je bezig kunt gaan en wat je daarvoor moet doen.

De Blauwe Paraplu is ook dé werkplek voor ondermemers met sociaal hart die al zelfstandig zijn

Samen ondernemen

De coöperatie fungeert als een soort ‘holding’. Dat klinkt natuurlijk veel te zakelijk, waar het op neer komt is dat je zelf en samen met collega-ondernemers naar buiten kunt treden en zo opdrachtgevers diensten kunt bieden. Bedrijven en particulieren kunnen bij de Blauwe Paraplu terecht voor bijvoorbeeld hulp bij de boekhouding, automatisering, tekstredactie, fotografie en zelfs het organiseren van events.

Door klanten vanuit verschillende disciplines te benaderen en te ondersteunen ontstaat synergie. Het wordt echt samen ondernemen.

Meer dan een paraplu en een bureau

Het mooie van de Blauwe Paraplu is dat wij je tevens ondersteunen op het gebied van bedrijfsvoering en persoonlijke ontwikkeling. De coöperatie organiseert workshops, trainingen en  bijeenkomsten die je helpen je ondernemerschap naar een hoger niveau te tillen. Jij kunt hieraan ook zelf bijdragen door je kennis te delen met de andere leden.

Ook hebben we weekopeningen genaamd ‘Blauwe maandagen’, overleggen over coöperatiezaken, en eens per jaar een Algemene Ledenvergadering. En natuurlijk lunchen we regelmatig samen, als dat zo uitkomt, want gezelligheid is een belangrijke eigenschap van de Blauwe Paraplu.

Dé werkplek voor
ondernemers met een
sociaal hart

Klik hier voor een
overzicht van al
onze deelnemende
ondernemers

Partners met een
hart voor sociaal
ondernemen