Leden

De Blauwe Paraplu barst van het talent

Hieronder een overzicht van al onze deelnemende ondernemers. Zoals je ziet is het een bont gezelschap. Deze bedrijven verkeren in verschillende stadia van hun ontwikkeling, en bouwen hun toekomst op hun eigen inspanningen in de groeirijke werkomgeving van de Blauwe Paraplu.

Ook meedoen, meld je aan

KeyChoice - Caspar Barkey

Als coach richt ik mij op met name op ontwikkelen, daarbij heb ik extra kennis en ervaring op het gebied van ADHD.

Je vindt in mij een geduldige, vriendelijke en assertieve coach, die je bij je doel houd, ook wanneer het moeilijk wordt. Graag combineer ik het creëren van inzicht (door middel van open doortastende vragen) met het actief leren inzetten van deze nieuwe inzichten in de praktijk en het dagelijks leven.

Daarnaast geef ik trainingen en workshops op verschillende gebieden van ontwikkeling zoals presenteren/presentatievaardigheden en communicatie zoals small talk en feedback geven. Ook hier koppel ik graag het opdoen van inzichten en kennis met het actief oefenen in vaardigheden.

Als ADHD’er is het op zoek zijn mij niet vreemd, of dat nou mijn sleutels zijn of de weg in het leven. Chaos in je hoofd, enthousiasme en van alles willen. Mijn eigen weg vinden was een uitdaging waar ik hulp bij heb gekregen van betrokken en kundige hulpverleners. Deze ervaring heeft mij gedreven hier zelf een rol in te willen spelen.

Naast mijn levens- en werkervaring in onder andere de psychiatrie, ouderenzorg en studiekeuzehulp voor jongeren heb ik de benodigde kennis opgedaan met de opleidingen Maatschappelijke Zorg en Social Work. Nu ben ik ook begeleider binnen de Blauwe Paraplu waar ik een verscheidenheid aan mensen begeleid, ook zonder ADHD.

caspar@blauweparaplu.org
M: 0626308599

LaGrue - Ineke de Groot

LaGrue – Frans voor ‘De Kraanvogel’ – staat onder meer voor communicatie, sociaal, vasthoudend, gedisciplineerd en wederkerigheid. Ik richt mij op ZZPers en particulieren, omdat die nogal eens vastlopen bij financiële vraagstukken, waarbij emoties juist tijdig handelen in de weg kunnen staan. Ik kan het voorwerk doen voordat de financiële administratie naar de accountant gaat. Denk aan telefoontjes plegen, dingen uitzoeken, formulieren invullen en eventuele problemen in kaart brengen.

Van oorsprong werkte ik als kwaliteitsanalist in laboratoria. Tussen twee banen in werkte ik als vrijwilliger op Stadsring51 en bij Humanitas, waar ik mij inzette voor mensen die financieel vastliepen en in de schulphulpverlening terecht waren gekomen. Zo deed ik veel ervaring op die mij nu goed van pas komt. Om mij hierin verder te ontwikkelen en te scholen behaalde ik het Praktijk Diploma Boekhouden.

Na een vast dienstverband van dertig jaar was het tijd voor iets anders. Ik vond mijn weg naar de Blauwe Paraplu.

Ik ben blij dat ik op deze manier kan ondernemen en mijzelf kan ontplooien. Het biedt mogelijkheden en kansen. Ik krijg ook veel ondersteuning en we geven elkaar de nodige energie.

Wat LaGrue te bieden heeft:

Voor Particulieren:
Belastingaangifte;

aanvraag toeslagen;
invullen formulieren voor aanvragen;
wijzigingen doorgeven;
mappen inrichten, ordenen en filen;
indienen van declaraties;
overstaphulp bij bijvoorbeeld verzekering, gas/licht;
nabellen instanties voor verduidelijking.

Zzp’ers:

bonnetjes verwerken;
BTW bijhouden en aangifte doen;
administratie inkoop- en verkoopfacturen;
betalingen;
bankzaken.

Logo-LAGrue

Email: info@lagrue.nl

DoorDacht Doen - Maarten Rector

Prettig samen leven en werken in de 21e eeuw vraagt veel van ons. Vanuit DoorDacht Doen help ik zodat we elkaar horen en goede en mooie ideeën hun weg kunnen vinden

Dit doe ik door ontmoeting en verbinding te faciliteren in online en offline themabijeenkomsten, broedplaatsen, dialoog en gesprek. En door leerwerkvormen, workshops, trainingen, gastcolleges en talks te organiseren, waarbij democratische ontwikkeling, stadmaken en leren samenwerken met elkaar centraal staan.

 
 Het (leren) meedoen (participeren) van kinderen en jongeren hoort hier ook bij. Ik help daarvoor het onderwijs (PO tot HBO), jongerenwerk en andere professionals met burgerschapsvorming in school, buurt en stad.

Daarnaast ondersteun ik maatschappelijke initiatieven, gemeenten en organisaties met meedenkkracht en praktische ondersteuning.

 

Email: maarten@doordachtdoen.nl
Website: doordachtdoen.nl

Het Leven Doorzien - Geert Vousten

Zijn deze vragen ook op jou van toepassing?
-Heb je het idee dat je ergens moet komen?
-Wil je niet gewoon meer rust in je hoofd?
-Hebben teleurstellingen een invloed op je leven?
-Heb je je ooit wel eens afgevraagd: “Wie ben ik eigenlijk?” en “Wie of wat is het die ervaart?”
-En wil je eigenlijk…  gewoon échte Vrijheid ervaren?  

Dan is NU de tijd om te… 
-Beseffen dat het leven er (slechts) is om te ervaren.
-Beseffen dat je nergens hoeft te komen (Je bent er namelijk al.)
-Beseffen dat je niet je ego bent en je gedachten niet allemaal van jou zijn.
-Beseffen dat je emoties van je ego zijn en niet van jou.

Dan is Nu de tijd om…
Het Leven te gaan Doorzien.
Geert neemt je mee als inspirator, levensbegeleider in “De Kunst van het Leven ”, waar besef en inzicht voldoende is om de Illusie te kunnen doorzien en te gaan inzien…
Wié jij werkelijk bent!

De meeste mensen ervaren zijn werk als direct, bijzonder, praktisch, authentiek, deugdelijk, helder en vastberaden, no-nonsense en to-the-point…  …maar altijd recht-uit-het-hart.

 

 

Email: info@hetlevendoorzien.nl
Websitehetlevendoorzien.nl

Geert Vousten

Vousten Support Services - Geert Vousten

VSS levert allround support
Heeft u tijdelijk personeelstekort of wilt u iemand achter de hand hebben als oproepkracht of voor incidentele inzet, dan kunt u op mij bouwen.

Ook voor diverse administratieve werk-zaamheden bied ik mijn expertise aan. 

Over Mij
Ik ben van alle markten thuis. Naast mijn werk als inspirator m.b.t. De Kunst van het Leven en mijn 1op1 sessies vanuit de handelsnaam Het Leven Doorzien lever ik ook andere ondersteunende diensten. Sterke kanten zijn vertrouwdheid, doortastendheid, loyaliteit, inlevings-vermogen, toewijding en enthousiasme. En met name mijn oog voor detail. 

Waar sta ik voor?
Enorme toewijding en het nemen van mijn verantwoordelijkheid bij de uitvoering van onderstaande diensten

Wat bied ik aan?
Allround Support op diverse gebieden:
Horeca: Floormanagement – Host – Events
Bijeenkomsten: Gastheer/Host
Evenementen: co-host, uitvoerend producent, algemeen assistent
Koeriersdiensten: als oproepkracht
Privé chauffeur: als oproepkracht
Admin hulp: thuisadministratie of budget-beheer
Website beheer: website-content bijhouden

Email: g.vousten.vss@gmail.com
LinkedIn: Vousten Support Services

 

 

Eemland ICT - Wouter Maks

Als zelfstandig ondernemer is het waardevol om samen te werken met andere ondernemers. Daarom is dit voor mij de ideale plek.

Bij Eemland ICT bieden wij professionele ondersteuning voor uw ICT-beheer en de oplossing van specifieke ICT-vraagstukken. Onze experts staan klaar om u te helpen met hun vaardigheden en ervaring.