Leden

De Blauwe Paraplu barst van het talent

Hieronder een overzicht van al onze deelnemende ondernemers. Zoals je ziet is het een bont gezelschap. Deze bedrijven verkeren in verschillende stadia van hun ontwikkeling, en bouwen hun toekomst op hun eigen inspanningen in de groeirijke werkomgeving van de Blauwe Paraplu.

Ook meedoen, meld je aan

LaGrue - Ineke de Groot

LaGrue – Frans voor ‘De Kraanvogel’ – staat onder meer voor communicatie, sociaal, vasthoudend, gedisciplineerd en wederkerigheid. Ik richt mij op ZZPers en particulieren, omdat die nogal eens vastlopen bij financiële vraagstukken, waarbij emoties juist tijdig handelen in de weg kunnen staan. Ik kan het voorwerk doen voordat de financiële administratie naar de accountant gaat. Denk aan telefoontjes plegen, dingen uitzoeken, formulieren invullen en eventuele problemen in kaart brengen.

Van oorsprong werkte ik als kwaliteitsanalist in laboratoria. Tussen twee banen in werkte ik als vrijwilliger op Stadsring51 en bij Humanitas, waar ik mij inzette voor mensen die financieel vastliepen en in de schulphulpverlening terecht waren gekomen. Zo deed ik veel ervaring op die mij nu goed van pas komt. Om mij hierin verder te ontwikkelen en te scholen behaalde ik het Praktijk Diploma Boekhouden.

Na een vast dienstverband van dertig jaar was het tijd voor iets anders. Ik vond mijn weg naar de Blauwe Paraplu.

Ik ben blij dat ik op deze manier kan ondernemen en mijzelf kan ontplooien. Het biedt mogelijkheden en kansen. Ik krijg ook veel ondersteuning en we geven elkaar de nodige energie.

Wat LaGrue te bieden heeft:

Voor Particulieren:
Belastingaangifte;

aanvraag toeslagen;
invullen formulieren voor aanvragen;
wijzigingen doorgeven;
mappen inrichten, ordenen en filen;
indienen van declaraties;
overstaphulp bij bijvoorbeeld verzekering, gas/licht;
nabellen instanties voor verduidelijking.

Zzp’ers:

bonnetjes verwerken;
BTW bijhouden en aangifte doen;
administratie inkoop- en verkoopfacturen;
betalingen;
bankzaken.

Logo-LAGrue

Email: info@lagrue.nl

DoorDacht Doen - Maarten Rector

Prettig samen leven en werken in de 21e eeuw vraagt veel van ons. Vanuit DoorDacht Doen help ik zodat we elkaar horen en goede en mooie ideeën hun weg kunnen vinden

Dit doe ik door ontmoeting en verbinding te faciliteren in online en offline themabijeenkomsten, broedplaatsen, dialoog en gesprek. En door leerwerkvormen, workshops, trainingen, gastcolleges en talks te organiseren, waarbij democratische ontwikkeling, stadmaken en leren samenwerken met elkaar centraal staan.

 
 Het (leren) meedoen (participeren) van kinderen en jongeren hoort hier ook bij. Ik help daarvoor het onderwijs (PO tot HBO), jongerenwerk en andere professionals met burgerschapsvorming in school, buurt en stad.

Daarnaast ondersteun ik maatschappelijke initiatieven, gemeenten en organisaties met meedenkkracht en praktische ondersteuning.

 

Email: maarten@doordachtdoen.nl
Website: doordachtdoen.nl

Het Leven Doorzien - Geert Vousten

Zijn deze vragen ook op jou van toepassing?
-Heb je het idee dat je ergens moet komen?
-Wil je niet gewoon meer rust in je hoofd?
-Hebben teleurstellingen een invloed op je leven?
-Heb je je ooit wel eens afgevraagd: “Wie ben ik eigenlijk?” en “Wie of wat is het die ervaart?”
-En wil je eigenlijk…  gewoon échte Vrijheid ervaren?  

Dan is NU de tijd om te… 
-Beseffen dat het leven er (slechts) is om te ervaren.
-Beseffen dat je nergens hoeft te komen (Je bent er namelijk al.)
-Beseffen dat je niet je ego bent en je gedachten niet allemaal van jou zijn.
-Beseffen dat je emoties van je ego zijn en niet van jou.

Dan is Nu de tijd om…
Het Leven te gaan Doorzien.
Geert neemt je mee als inspirator, levensbegeleider in “De Kunst van het Leven ”, waar besef en inzicht voldoende is om de Illusie te kunnen doorzien en te gaan inzien…
Wié jij werkelijk bent!

De meeste mensen ervaren zijn werk als direct, bijzonder, praktisch, authentiek, deugdelijk, helder en vastberaden, no-nonsense en to-the-point…  …maar altijd recht-uit-het-hart.

 

 

Email: info@hetlevendoorzien.nl
Websitehetlevendoorzien.nl

Geert Vousten

Vousten Support Services - Geert Vousten

VSS levert allround support
Heeft u tijdelijk personeelstekort of wilt u iemand achter de hand hebben als oproepkracht of voor incidentele inzet, dan kunt u op mij bouwen.

Ook voor diverse administratieve werk-zaamheden bied ik mijn expertise aan. 

Over Mij
Ik ben van alle markten thuis. Naast mijn werk als inspirator m.b.t. De Kunst van het Leven en mijn 1op1 sessies vanuit de handelsnaam Het Leven Doorzien lever ik ook andere ondersteunende diensten. Sterke kanten zijn vertrouwdheid, doortastendheid, loyaliteit, inlevings-vermogen, toewijding en enthousiasme. En met name mijn oog voor detail. 

Waar sta ik voor?
Enorme toewijding, servicegerichtheid en het nemen van mijn verantwoordelijkheid bij de uitvoering van onderstaande diensten.

Wat bied ik aan?
Allround Support op diverse gebieden:

Horeca: Floormanagement – Host – Events
Bijeenkomsten: Gastheer/Host
Evenementen: co-host, uitvoerend producent, algemeen assistent

Koeriersdiensten: als oproepkracht
Privé chauffeur: als oproepkracht

Admin hulp: thuisadministratie of budget-beheer
Website beheer: website-content bijhouden

 

Eemland ICT - Wouter Maks

Als zelfstandig ondernemer is het waardevol om samen te werken met andere ondernemers. Daarom is dit voor mij de ideale plek.

Bij Eemland ICT bieden wij professionele ondersteuning voor uw ICT-beheer en de oplossing van specifieke ICT-vraagstukken. Onze experts staan klaar om u te helpen met hun vaardigheden en ervaring.

Kolmodoe - Kollie Bonah

Ik ben geboren en opgegroeid in Liberia. Door de oorlog heb ik Liberia moeten ontvluchten, waar ik destijds voor de ambassade werk verrichte. In Nederland heeft het tijd gekost om mijn weg te vinden.  Nu heb ik mijn weg gevonden in het zelfstandige modelwerk. 

Ik heb als portretmodel, fotomodel, figurant en in de reclame gewerkt voor onder andere: Anti-model, Wackers academie, Albert Heijn, GTST en Veilig Verkeer Nederland.  

Als model vind je in mij een aanpakker die bereid is om mee te denken om de beste resultaten te behalen. 
Mijn gezicht is mijn belangrijkste kenmerk, daarmee kan ik jouw verhaal, aan de wereld kenbaar maken.

Ben of ken jij iemand die op zoek is naar een model, of op een andere manier kansen voor mij ziet? Schroom dan niet om contact met mij op te nemen via mijn email of mijn website. 

Email: kollie_bonah@hotmail.com
Website: 
kolmodoe.nl
Facebook:  KB Doe

H’ArtSnaar - Jeanette Bruijn & Lars Wanrooij

Rugzakje, we hebben het allemaal. Je hoeft de DSM maar open te slaan en je hebt een stoornis. Wij zijn hier geen uitzondering op. Het is hierdoor veel te gemakkelijk om een label opgeplakt te krijgen en verstoten te worden uit de maatschappij van “normale” mensen.
Wij willen jou bij H’ArtSnaar een kans geven om het gevoel te cultiveren dat je wél ergens bij hoort. Geen speciale scholen, geen speciale behandelingen, maar een gelijkwaardige setting waar vanuit het hart gesproken kan worden in kunst en muziek. Uit het hoofd en op zoek naar de hartsnaar. Zo dus ook de naam:  

H’ArtSnaar.

We gaan werken met kunstzinnige en muzikale activiteiten om te werken aan, onder andere, zelfvertrouwen. Niet vanuit boekjes of protocollen, maar vanuit ervaringsdeskundigheid en levenswijsheid.

Samen, in groep en/of individueel, gaan wij op zoek naar jouw talent en hoe wij dit kunnen inzetten en cultiveren. Door een veilige setting neer te zetten waarin proberen mag en falen niet bestaat kunnen de jongeren werken aan het gevoel van eigenwaarde, gevoel van zingeving en oordeelvrij ontdekken.” 

Email: info.hartsnaar@gmail.com
Website: 
Hartsnaar.info
Facebook: