J M Photography    

Als lid van de Blauwe Paraplu, stel ik mij graag aan u voor. Mijn naam is Jeroen Malestein en onder de bedrijfsnaam JM photography onderneem ik bij de sociale coöperatie Blauwe Paraplu.

Zoals de naam al aangeeft, ben ik hoofdzakelijk bezig met fotografie. Daarnaast laat ik mijn creatieve kant zien in het maken van banners, flyers, visitekaartjes en logo’s. En ondersteun ik de andere leden bij creatieve vraagstukken.

Australië
Het was een negen maanden durende backpackreis door Australië en Nieuw Zeeland waar ik kennis maakte met de schitterende natuur daar. Ik ervoer een totale vrijheid en zag onbegrensde ruimte. Wat mijn interesse aanwakkerde voor natuur-fotografie.

Nederland
Terug in Nederland zocht ik meer en meer de natuur op, met mijn Samsung smartphone als fotocamera op zak. Ik kreeg steeds meer plezier in het fotograferen van natuurobjecten en de landschappen om mij heen. En uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn passie en werk gemaakt.

Natuurfotografie en ontwerp
Naast aanvankelijk natuurfotografie waar ik mee startte, richt ik mij nu ook op het fotograferen van gebouwen en maak ik close-ups (macro) van bijvoorbeeld producten en eten. Daarnaast gaat mijn aandacht uit naar het maken van ontwerpen, onder andere voor logo’s.

Expositie
Ik lever foto’s aan in opdracht en maak daarnaast vrij werk om te exposeren. Zo heb ik vorig jaar twee maanden lang vier eigen werken in het Amersfoortse Stadhuis mogen tonen. Een groot deel van mijn foto’s vindt zijn weg naar mijn Instagram-account, te weten www.instagram.com/jeroenmalestein.
Of binnen de app zelf onder @jeroenmalestein.

Toekomst
Als portfolio heb ik vorig jaar een boek gemaakt met mijn beste werk. Doel voor dit jaar is een uitgave op de markt te brengen met stadsfotografie, die als het aan mij ligt in de boekhandel en/of plaatselijke VVV te verkrijgen is.

Sinds kort bezit ik een Canon spiegelreflexcamera. Nu in de herfst is het ideale moment voor mij, om deze camera onder de knie te krijgen. Ik geniet van het bos en de herfstkleuren. Mijn streven is om met behulp van de spiegelreflexcamera, mijn fotografie naar een hoger plan te tillen. Ik wil mezelf meer onder de aandacht brengen en tonen op exposities. Doel is ook om werk te verkopen op sites als ‘werkaandemuur’, zodat ik kan groeien als ondernemer binnen de Blauwe Paraplu.

Hoe bereik je mij ?

JM photography
E-mailadres: jmphotography@ziggo.nl
Instagram: @jeroenmalestein