J M photography

fotograaf

 

Ga verder

Wie ben ik

Mijn naam is Jeroen Malestein. Ik ben natuurfotograaf. Geboren en getogen in Amersfoort en een meao-diploma op zak.

Ik was administratief medewerker binnen diverse dienstverbanden, maar ben nooit happy geweest binnen de kantoorsetting. In die periode ging ik in mijn vrije tijd steeds meer fotograferen.

Mijn Verhaal

Het was een negen maanden durende reis door Australië waar ik kennis maakte met de schitterende natuur daar, ervoer een totale vrijheid en zag onbegrensde ruimte. Wat mijn interesse aanwakkerde voor natuurfotografie. Ik wilde daarna alleen nog maar buiten zijn, de natuur in, wandelen, erop uit met de racefiets.

Met mijn smartphone als fotocamera op zak merkte ik dat ik steeds meer plezier kreeg in het fotograferen. Van natuurobjecten en de landschappen om mij heen. En uiteindelijk heb ik van mijn hobby mijn passie en werk gemaakt.

Wat doe ik

Tot op heden fotografeer ik met mijn Samsung smartphone. Binnenkort ga ik ook met een spiegelreflexcamera op pad. Lokaal, regionaal, nationaal. Internationaal is één van de doelen die ik mijzelf stel. Naast aanvankelijk natuurfotografie waar ik mee startte, richt ik mij nu ook op het fotograferen van gebouwen en maak ik close-ups (macro) van bijvoorbeeld producten en eten.

Daarnaast gaat mijn aandacht uit naar het maken van ontwerpen, onder andere voor logo’s. Thuis bewerk ik de foto’s en zet deze onder meer op mijn Instagram-account. Ik blijf me verbazen over de kwaliteit van de beelden die ik schiet. De reacties van mijn omgeving sterken mij in de overtuiging dat ik op de goede weg zit.

Wat doe ik

Tot op heden fotografeer ik met mijn Samsung smartphone. Binnenkort ga ik ook met een spiegelreflexcamera op pad. Lokaal, regionaal, nationaal. Internationaal is één van de doelen die ik mijzelf stel. Naast aanvankelijk natuurfotografie waar ik mee startte, richt ik mij nu ook op het fotograferen van gebouwen en maak ik close-ups (macro) van bijvoorbeeld producten en eten.

Daarnaast gaat mijn aandacht uit naar het maken van ontwerpen, onder andere voor logo’s. Thuis bewerk ik de foto’s en zet deze onder meer op mijn Instagram-account. Ik blijf me verbazen over de kwaliteit van de beelden die ik schiet. De reacties van mijn omgeving sterken mij in de overtuiging dat ik op de goede weg zit.

Wat bied ik aan

Onder de naam J M photography lever ik foto’s aan in opdracht en maak daarnaast vrij werk dat ik wil gaan exposeren. Als portfolio heb ik een boek gemaakt met mijn beste werk. Over een tijdje wil ik ook een uitgave op de markt brengen, met foto’s en tekst, die in de boekhandel te krijgen is. Daarnaast denk ik erover na om smartphone-fotografie workshops te gaan geven. Als lid van de Blauwe Paraplu ondersteun ik de leden met mijn creativiteit en scherp oog voor detail.

Gallery

Let’s Cooperate

Ik ben actief op verschillende Social Media.

 

Neem contact met mij op

1 + 13 =

BlauweParaplu.org

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 250 58 155
van Galenstraat 30
3814 RD Amersfoort
Gebouw: De Witte Vlinder

BlauweParaplu.org

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 42 62 48 81
Tel: (+31) 06 14 90 97 71
van Galenstraat 30
3814 RD Amersfoort
Gebouw: De Witte Vlinder

BlauweParaplu.org

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 250 58 155

van Galenstraat 30
3814 RD Amersfoort
Gebouw: De Witte Vlinder

Privacy
Disclaimer

Website ontworpen door
BVT Producties