BVT Producties

Journalist

 

Ga verder

Mijn Verhaal

Bert

Bert

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Bert Vos. Journalist, blogger en tekstschrijver. Daarnaast ben ik contentbeheerder en redacteur voor diverse websites zoals: trefpuntazie.com blauweparaplu.org.

Mijn visie

Als lid-ondernemer en bestuurder van de Sociale Coöperatie De Blauwe Paraplu vind ik dat de tijd is gekomen om als maatschappij op een andere manier te gaan denken over werkgelegenheid en hoe wij samenleven. Het landschap van werk, inkomen en vrijetijd zal de komende jaren drastisch veranderen. Waarbij niet alleen winst maar ook het immateriële meerwaarde gaat krijgen. Ook is het mijns inziens belangrijk dat er wordt gekeken naar wat de mogelijkheden zijn voor een basisinkomen of iets wat daar op lijkt.

Als journalist zijnde deze ontwikkelingen bijhouden en er over te schrijven zie ik als een van de verantwoordelijkheden die ik heb.

De vorm van samenwerken en ondernemen in sociale ondernemingen als de Blauwe Paraplu, een landelijke trend die zich uitbreidt, draagt bij aan een positieve ontwikkeling van haar leden, van een veranderende samenleving en van de initiatieven die binnen de coöperatie worden ontwikkeld

Mijn motto

‘Ergens te oud voor bestaat niet in mijn woordenboek’

Ik ben als (freelance)journalist actief sinds ik een pen kan vasthouden. Vooral dagbladen, huis-aan-huisbladen, magazines en tijdschriften waren in het begin mijn opdrachtgevers. Nu komen daar ook organisaties bij die zich met maatschappelijke veranderingen bezig houden zoals de VSO. Naast journalistieke producties ben ik schrijver van columns en reisverhalen die zich voornamelijk in Thailand en Cambodja afspelen.

Als Azië-fan en Thailandkenner ben ik redacteur en content-beheerder voor de website www.trefpuntazie.com. Ik schrijf voor deze website columns, (reis)verhalen, reportages en nieuws.

In Amersfoort Zuid coördineer ik de werkgroep Communicatie die valt onder de Stichting Bewonersinitiatieven Amersfoort Zuid. Als werkgroep maken wij vier keer per jaar de wijkkrant voor het Leusder- en Vermeerkwartier, de Berg Zuid en het Bosgebied.

 

Wat bied ik aan

Ik ben in te huren voor elke journalistieke productie: van een interview, persbericht, human-interest story en nieuwsbrief tot reportage, een wervend artikel, advertorial, achtergrondverhaal en eindredactie. Daarnaast ben ik een ervaren contentbeheerder.

Voor meer info zie mijn website: www.bvtproducties.nl

 

Volg mij

Ik ben actief op verschillende Social Media.

Neem contact met mij op

9 + 13 =

BlauweParaplu.org

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 250 58 155
van Galenstraat 30
3814 RD Amersfoort
Gebouw: De Witte Vlinder

Deze website word onderhouden door:
BVT Producties

BlauweParaplu.org

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 42 62 48 81
Tel: (+31) 06 14 90 97 71
van Galenstraat 30
3814 RD Amersfoort
Gebouw: De Witte Vlinder

BlauweParaplu.org

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 250 58 155

van Galenstraat 30
3814 RD Amersfoort
Gebouw: De Witte Vlinder

Privacy
Disclaimer

Website ontworpen door
BVT Producties