Blauwe Paraplu

Word jij ons nieuwe lid? 

Wij zijn een coöperatie van ondernemers die graag nieuwe leden verwelkomt. De Blauwe Paraplu is sterk gericht op samenwerken, ondernemen en meerwaarde voor de samenleving. En is een broed- en experimenteerplaats om plannen en ideeën uit te proberen. Zodat wij als coöperatie en jij als ondernemer onze ambities kunnen waarmaken.

Wil je meer weten?

Een coöperatie voor jou!

Als een coöperatie van startende en gevestigde ondernemers staat samenwerken en een bijdrage leveren aan de samenleving centraal.. We streven niet alleen naar winst maar hebben ook oog voor de immateriële waarde die onze ondernemingen met zich meebrengen.

Daarmee verbeteren wij onze eigen situatie, die van de samenleving en van de mensen om ons heen. Als lid draag je daaraan bij door te ondernemen en te experimenteren onder de vleugels van de Blauwe Paraplu.

Wat hebben wij te bieden?

Ondersteuning

Bij ondernemen komen veel zaken kijken. Vanuit de Blauwe Paraplu bieden wij ondersteuning in datgene wat jij nodig hebt en wat er moet gebeuren om van je onderneming een succes te maken.

Goede werkplek

Bij de Blauwe Paraplu heb je een vaste plek om dagelijks te werken en je ideeën uit te proberen.

i

Kennisdeling

Regelmatig worden er korte workshops en presentaties gegeven, wat jouw kennis over ondernemen en je horizon verbreedt.

U

Orientatietraject

Een goede begeleiding is belangrijk. Vandaar dat je eerst met een oriëntatietraject begint om te zien of de Blauwe Paraplu bij jou past.

Samenwerking

Je hebt de mogelijkheid om met andere ondernemers aan de slag te gaan met jouw onderneming of aan een gezamenlijk project.

Community

Bij ons ben je niet alleen. Wij hechten veel waarde aan samenwerking en als groep verantwoordelijkheid te dragen voor de coöperatie.

Wij hebben een diversiteit aan diensten en faciliteiten waarmee we jou ondersteunen in het (uit)bouwen van je onderneming of jouw idee verder in de wereld te zetten.

Overzicht van onze leden

GADO Blessing

GADO Blessing

Streetfashion Designer

Bewerken en verkoop van kleding, workshops en lezingen

MOHASBA Accounting

MOHASBA Accounting

Boekhouding

Ondersteunt bedrijven met de boekhouding en financiële administratie

UwThuischef

UwThuischef

Chefkok aan huis

Verzorging van catering in Amersfoort en omstreken.

Diet Grosheide

Diet Grosheide

Bestuurslid en organisator

Verbindt op sociaal  maatschappelijke vraagstukken

BVT Producties

BVT Producties

Journalistiek

Journalistieke producties en tekstschrijven

Doordacht Doen

Doordacht Doen

Spreker

Verbindt op sociaal  maatschappelijke vraagstukken

Jessica de Ruijter

Jessica de Ruijter

Projectmanager

Planner en organiser van evenementen

J M photography

J M photography

Fotograaf

Natuur- en smartphonefotografie

KeyChoice

KeyChoice

Coach

Coaching voor ADHD en/of Game verslaving

De Blauwe Paraplu biedt een omgeving aan waarin je aan je eigen onderneming werkt met ondersteuning en begeleiding vanuit de coöperatie. Je verdiensten kun je inzetten om je bedrijf uit te bouwen en jezelf te ontwikkelen.
Wij helpen je met overkoepelende zaken als administratie, inkoop, huisvesting, marketing en begeleiding bij de ontwikkeling van je onderneming.
Lid zijn van deze sociale coöperatie is een manier om weer terug te keren in het arbeidsproces vanuit een regelluwe omgeving. Bedrijfskosten kun je declareren, een deel van je omzet gaat in de ‘thermometer’, een spaarpot voor investeringen in materiaal en/of opleiding.
Er is veel interactie met mede-ondernemers, die je op nieuwe ideeën en gedachten kunnen brengen wat betreft je ondernemingsactiviteiten.
Onze missie draagt bij aan het creëren van nieuwe werkgelegenheid en een andere manier van ondernemen. Waar niet alleen winst maken op de voorgrond staat maar ook immateriële winst die bijdraagt aan een betere samenleving.
De Blauwe Paraplu is gevestigd in een zeer inspirerende omgeving op het terrein van de oude Prodentfabriek waar veel nieuwe bedrijvigheid heerst.

Nieuws van de Blauwe Paraplu

NS Teamuitje

Stadslab033 organiseerde een geheel verzorgde middag voor een team van twintig medewerkers van de Nederlandse Spoorwegen. Verschillende coöperatieleden van de Blauwe Paraplu zetten zich hiervoor in. Cateraar Dave Molenaar van UwThuisChef presenteerde een uitgebreide...

Lees meer

Landelijke dag sociale coöperaties

Samen met Cordaid vond in oktober 2017 de landelijke dag voor sociale coöperaties plaats. Doel was om kennis en ervaringen uit te wisselen tussen initiatieven die al langer bestaan en die nog in de steigers staan. Verschillende kwaliteiten vanuit de De Blauwe Paraplu...

Lees meer

Werk in de Wijk

Werk in de Wijk LSA Bewoners hield samen met StadsLAB033 en de Blauwe Paraplu een event voor wijkinitiatieven en gemeenten uit het hele land over ‘Werk in de Wijk’. Doordacht Doen van Maarten Rector was betrokken bij het opzetten van het programma en de organisatie....

Lees meer

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Onze partners en sponsoren

STADSLAB033 ondersteunt mensen en organisaties met het ontdekken van de beste toekomst die bij ze past.
De gemeente Amersfoort draagt haar inwoners en ondernemers een warm hart toe. Via een actief beleid stimuleert zij de lokale economie wat bijdraagt aan een fijnere samenleving en welvarendheid voor haar inwoners.
Op het gebied van noodhulp, gezondheidszorg, veiligheid en economische kansen, loopt Cordaid voorop in het bieden van nieuwe en effectieve vormen van ontwikkeling.
Het Sociaal Fonds Amersfoort is opgericht in 2014 en heeft twee doelstellingen: snel financiële hulp bieden aan inwoners van Amersfoort die in een acute financiële noodsituatie zijn geraakt en het incidentele financiële steun geven aan nieuwe initiatieven en projecten in de stad die bijdragen aan armoedepreventie en armoedebestrijding.
Stichting DOEN financiert initiatieven van mensen die risico’s durven nemen om hun baanbrekende ideeën tot leven te brengen en daarmee anderen inspireren.
De Rabobank is een maatschappelijke bank. Zij levert een substantiële bijdrage aan het welzijn en de welvaart in Nederland en de oplossing van het voedselvraagstuk in de wereld. Om die doelen te bereiken, richt zij zich op het versterken van de klant en zijn omgeving.

Samen werken

Heb je een idee wat je verder wilt uitwerken? Voel je dat je wilt ondernemen en kan je daar wat hulp bij nodig? Ga samen met ons aan de slag.

Je hoeft het niet meer alleen te doen. Juist door samen te werken kom je erachter wat je wilt. Waar je toe in staat bent.

Ga met ons aan de slag. Neem contact op en ga voor jezelf na wat de Blauwe Paraplu voor je kan betekenen.

Neem contact met ons op!

11 + 3 =

BlauweParaplu.org

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 250 58 155
Oude Fabriekstraat 7
3812 NR  Amersfoort

Website ontworpen door
SEO Sight | BVT Producties

Privacy
Disclaimer

BlauweParaplu.nl

Email: info@blauweparaplu.org

Tel: (+31) 06 250 58 155
Oude Fabriekstraat 7
3812 NR  Amersfoort

Privacy
Disclaimer

Website ontworpen door
SEO Sight | BVT Producties