Geachte relatie,

Sociale Coöperatie De Blauwe Paraplu nodigt U uit voor deBlauwe Paraplu Handen
bijeenkomst: ‘De kracht van samen. Een andere manier van werken!’ Een themamiddag om samen te ontdekken wat de kracht is van een sociale coöperatie, over de verschillende disciplines die wij in huis hebben en wat we voor anderen kunnen betekenen.

De Blauwe Paraplu bestaat nu ruim twee jaar. We hebben in die periode
veel gedaan en geleerd. Onze coöperatie staat voor ‘de kracht van
samen’. Wij maken onderdeel uit van een vernieuwingsbeweging die laat zien dat we werk ook heel anders kunnen organiseren en waarderen. Deze economie wordt de betekeniseconomie genoemd.

Samenwerken

Samen met U gaan wij de mogelijkheden van samenwerken met
andere partijen in Amersfoort onderzoeken. Daarnaast presenteren wij ons en laten we zien hoe wij vormgeven aan wat we doen en wat onze ervaringen zijn. Het is onze ambitie om met andere ondernemers, initiatiefnemers en
professionals te ontdekken hoe wij ons in Amersfoort en in deze vorm ons verder kunnen ontwikkelen. Wij willen U inspireren, maar ook geïnspireerd worden. Laten we elkaar nog beter gaan vinden!

De bijeenkomst vindt plaats op DONDERDAG 21 MAART op het terrein van de Nieuwe Stad, in de Danswerkplaats, Oude Fabriekstraat 20. Inloop is vanaf 14.45 en we beginnen om 15.00 uur. Half zes sluiten we af met een borrel.

Blauwe Paraplu BijeenkomstEen uitgebreider programma volgt binnenkort.

Graag aanmelden via administratie@blauweparaplu.org.

We hopen U 21 maart te mogen ontvangen!

Met vriendelijke groeten,
Team Sociale Coöperatie De Blauwe Paraplu

www.blauweparaplu.org